U bent hier:

Foodtruckfestival CHEFS ON WHEELS in Zonhoven

Het rondreizende foodtruckfestival 'Chefs on Wheels ' komt in het weekend van 5 en 6 oktober naar ZONHOVEN.
Het KERKPLEIN/KIOSKPLEIN van Zonhoven Centrum wordt twee dagen omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant met tientallen mobiele keukentjes.
Sinds de start in 2015 is het foodtruckfestival uitgegroeid tot een vaste waarde in de foodtruckwereld met een stevige reputatie.
Het festival is een gezellige markt waar je aan originele foodtrucks een waaier aan wereldse gerechten kan bestellen. Van Aziatisch, Mexicaans, Amerikaans … tot de klassiekers, het is er allemaal.

"Chefs on Wheels is meer dan alleen streetfood”, aldus Nadia & Rikky , organisatoren van het foodtruckfestival. “Het is een totaalbeleving. Naast onze foodtruckers, zijn er ook gezellige bars, voorzien we picknickbanken, zorgen we voor lampjes & vlaggen, een streepje muziek, kinderanimatie … kortom alles om je even op vakantie te wanen.”
'Chefs on Wheels' is een laagdrempelig event, de toegang tot het foodtruckfestival is namelijk gratis.
“Het leuke aan 'Chefs on Wheels' is dat we een heel grote doelgroep hebben. We zien zowel grootouders met hun kleinkinderen verschijnen, alsook de jeugd die komt genieten van het lekker eten, een heerlijk glaasje & de ongedwongen sfeer”.
Dit alles maakt een bezoekje aan het foodtruckfestival een avontuurlijke ontdekkingstocht voor de zintuigen. Dus een aanrader voor een gezinsuitstap of onder vrienden.

LOCATIE: KERKPLEIN/KIOSKPLEIN ZONHOVEN CENTRUM
Zaterdag open van 12 tot 22 uur
Zondag open van 11 tot 21 uur

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Kioskplein
Kerkplein
3520 Zonhoven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 5 oktober 2019 tot 6 oktober 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie JOY Events
Contact 0476 76 51 33
Links