U bent hier:

Food Truck Festival HAP • Vilvoorde

Het gezelligste & gratis Food Truck Festival van België " HAP - Food Truck Festival " komt naar Vilvoorde op Vr.24 – Za.25 & Zo.26 Mei in jullie geliefde Hanssenspark!
25 Tal mobiele keukentjes/ foodtrucks toveren het mooie park om tot één groot sfeervol openlucht restaurant. We serveren het lekkerste eten, de beste wijnen in een betoverend gezellige setting, waar akoestische muzikanten en vintage dj’s zorgen voor subliem muzikaal genot en prachtige ambiance.

Gezellige zithoekjes, picknickdekens, betoverende lichtjes… zorgen ervoor dat dit GRATIS festival een broedplaats wordt voor sociaal contact. Een feest voor jong en oud, een hotspot waar mensen bij elkaar komen.

Ook voor onze kleinste "happers" is er animatie en entertainment voorzien zodat niet alleen zij maar ook de ouders een zorgeloze topdag beleven.

Het belooft een heerlijk smaak- en sfeervol festival te worden. Of je nu met je familie, geliefde, collega’s of vriendengroep komt, iedereen is van harte welkom!

Hanssenspark
Vilvoorde

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Hanssenspark
Parkstraat
1800 Vilvoorde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 24 mei 2019 tot 26 mei 2019
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie HAP Food Truck Festival
Trefwoorden foodtruckfestival2019