U bent hier:

food suppliers

Tentoonstelling Fotografie

Kelly Donckers is een jonge fotografe afkomstig uit Brecht in de Antwerpse Noorderkempen. Toen ze op het einde van haar middelbare school carrière een verdere studiekeuze moest maken, rolde ze eerder toevallig in de fotografie. Een goede keuze is dit gebleken, want in 2017 studeerde ze af aan de Karel de Grote hogeschool, met een bachelor audiovisuele media afstudeerrichting fotografie.
Doorheen haar 3 jarige bachelor opleiding ontdekte Kelly al snel waar haar passie lag, documentaire fotografie. Het opgaan in de omgeving, het obseveren en onderzoeken van haar onderwerp, hierin lag haar passie.
Zo ontstond haar eerste volledige documentaire reeks ‘NAAM VAN REEKS’. Deze maakte ze naar aanleiding van een schoolopdracht. Voor deze opdracht las elke student het boek ‘de Hongerige Stad’ van Caroline Steel. Door dit boek geraakte Kelly geïnspireerd voor haar reeks. Ze groeide op omringd door groen, en de daarbijhorende landbouw en tuinbouw. En eigenlijk had dit haar altijd geïnterresseerd. Wie waren die mensen die hier kwamen helpen ons voedsel te telen? Waarom kwamen ze naar hier?
Zo nam ze contact op met VW – tuinderijen, een grote tomatenkweker in Loenhout. De familie Vermeiren bracht haar in contact met Mariusz en Alina. Een koppel uit Polen. Mariusz en Alina werkten al enkele jaren hier in België.

De tentoonstelling is elke dag open van 9 tot 20 uur.
Op feestdagen is de tentoonstelling gesloten.

Info

Waar GC de Zandloper
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 7 november 2018 tot 30 november 2018
Leeftijd 18+
Prijs gratis
Organisatie de zandloper
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt. Meer info
Trefwoorden één taalicoon