U bent hier:

Foire du Vin - Leuven

Beurs Voeding

9-de editie van de Foire du Vin in Leuven - dé wijnbeurs in Vlaanderen - proeven en kopen, direct bij de wijnboer - mmv 30 wijnbouwers - kwaliteit en gezelligheid - - info: www.foireduvin.be
Foire du Vin is niet zomaar een wijnbeurs - als exposanten komen er enkel wijnboeren zelf (dus geen verkopers of invoerders, ...) - U kunt op de Foire du Vin niet alleen vrijuit proeven, maar dus ook kennis maken met de mens en het domein achter de wijn die u aan het proeven bent - de wijnboer geeft maar al te graag uitleg over hoe de wijn tot stand komt -
Dit concept is uniek in Vlaanderen - een bezoek aan de Foire du Vin is dus aangenaam én u steekt er nog wat van op !
U vindt op de beurs zowat alle wijnstreken van Frankrijk en enkele uit Italië. Diverse bio-wijnen. Ook streekspecialiteiten én standjes met lekkere hapjes.
De wijnen die u proeft en lekker vindt, kunt u kopen en ook meteen meenemen (dus geen gedoe met leveringen achteraf). In de inkomprijs is een degustatieglas inbegrepen.
Foire du Vin, "proeven en kopen, direct bij de wijnboer", staat voor kwaliteit en gezelligheid - inkomprijs 6 euro, degustatieglas inbegrepen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Stadion "Den Dreef" (OHL)
Kardinaal Mercierlaan 46
3001 Heverlee (Leuven)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 14 februari 2020 tot 16 februari 2020
Leeftijd 18+
Prijs
degustatieglas inbegrepen
€ 6,0
Organisatie Promarex International
Contact info@foireduvin.be
Trefwoorden Foire du Vin Leuven proeven en kopen direct bij de wijnboer wijn gastronomie restaurant