U bent hier:

Focus op Benjamin Verdonck: Kalender / 365 dagen actie in Antwerpen

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Na een jaar in de openbare ruimte keert Benjamin Verdonck terug naar de theaterzaal. Geen van de acties was een mislukking, geen ervan een succes. De voorstelling ‘Kalender/Zwart’ vertelt je over drie koningen, anonieme brieven, witte billboards, allerzielen, alternatieve tracés en een dode mus.
Op 2 januari 2010 legt Benjamin Verdonck de laatste hand aan zijn werk Kalender. In de loop van 365 dagen vinden meer dan 150 acties plaats in de stad Antwerpen. Ze verhouden zich tot traditionele feestdagen, de voortgang der seizoenen, geopolitieke verschuivingen en het leven zoals het is. Geen van de acties was een mislukking. Geen ervan is een succes.

Na een jaar in de openbare ruimte keert Benjamin Verdonck terug naar de theaterzaal. De voorstelling Kalender/Zwart vertelt over drie koningen,
anonieme brieven, witte billboards, allerzielen, alternatieve tracés en een dode mus. Dit keer kom je Benjamin Verdonck niet meer toevallig tegen. Je koopt een kaartje, gaat de schouwburg binnen, neemt plaats en wacht tot het licht dooft.

Van en met: Benjamin Verdonck, techniek: Iwan Van Vlierberghe, productie: Toneelhuis en KVS.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Kortrijkse Schouwburg
Schouwburgplein 14
8500 Kortrijk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 8 december 2011
Prijs
€ 13,00 / 6,00 (-26) € 20,00 (combi met Disisit)
€ 13,0
Reservaties
  • Bel naar +32 56 239855
Organisatie Cultuurcentrum Kortrijk
Contact uit@kortrijk.be, schouwburg@kortrijk.be
+32 56 239850
Links