U bent hier:

Flowertime

Om de twee jaar, afgewisseld met het Bloementapijt op de Grote Markt, wordt het interieur van het Brusselse stadhuis gedurende enkele dagen omgetoverd tot een wel heel speciale bloemententoonstelling.
Het thema van deze editie is bloemen en vruchten.
Flowertime tovert het Brusselse Stadhuis om tot een feeërieke wandeltuin. In de zalen van dit Unesco-pareltje kuiert u naar hartenlust tussen tientallen kleurrijke en fruitige creaties van Belgische topfloristen. Op de Grote Markt vindt u een gezellige bloemenmarkt. Met meer dan 100.000 bloemen is Flowertime een ware lust voor het oog.
Flowernights

Dit jaar krijgen de bezoekers ‘s avonds op 12, 13, 14 en 15 augustus ook de gelegenheid om Flowertime op een uitzonderlijke manier te ontdekken. Tijdens de ‘Flowernights’ zullen ze met al hun zintuigen kunnen genieten van het feeërieke schouwspel in het Stadhuis. De tientallen bloemenkunstwerken zullen uiteraard in geuren en kleuren te bewonderen zijn. Maar vooral de smaakpapillen zullen hun geluk niet op kunnen bij het florale degustatiemenu dat Belgisch Mastercook en moestuinier Claude Pohlig speciaal voor de gelegenheid heeft uitgedacht. En tot slot zullen ook de oren verwend worden met verschillende klassieke concerten. Die worden verzorgd door jonge beloftes van het Conservatorium van Brussel, geselecteerd door de gerenommeerde muzikanten Hugues Navet en Grégoire Dune. Kortom, een niet te missen totaalervaring!

Info

Waar Stadhuis Brussel
Grote Markt
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 11 augustus 2017 tot 15 augustus 2017
Prijs
Normaal
€ 7,0
Organisatie Tapis de Fleurs de Bruxelles ASBL
Contact karel.goethals@flowercarpet.be
Links
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier