U bent hier:

Flairck - Back Alive

+1 punt

Flairck is een groep met een lange en bewogen geschiedenis. De band bestaat al sinds 1978, maar kende sinds de oprichting al heel wat verschillende bezettingen. Door deze va et vient van muzikanten, sluipten ook telkens nieuwe invloeden in hun muziek. Sinds 1978 verkochten ze al meer dan een miljoen albums en speelden ze al meer dan 2.500 concerten. Om maar te zeggen dat hun muziek in de loop der jaren zeker gewaardeerd bleef. De huidige bezetting nam in 2017 de fakkel over van de succesvolle Nederlandse groep. Met hun album ‘Back Alive’ brengen ze een brok energie op het podium. Een klassieke inhoud met een stevige
hedendaagse toets. Verwacht je aan gloednieuwe muziek van Pablo Ortiz en Joris Vanvinckenroye en frisse arrangementen van de meest toonaangevende werken uit de lange Flairckgeschiedenis. Eén ding is zeker: Flairck is Back Alive!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Ontmoetingscentrum d'Iefte
Hoogstraat 122
8540 Deerlijk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 6 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 16+
Prijs
Basistarief: 14,00 €

€ 14,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 2,8

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Ontmoetingscentrum d'Iefte
Trefwoorden CultuurDeerlijk

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS