U bent hier:

FIXKES // LIVE

Concert Pop en rock

De sympathieke ‘kvraagetaan’-Fixkes zijn helemaal terug! De nieuwe plaat heeft een half jaartje “corona-vertraging” opgelopen, maar is klaar. En Fixkes komt die graag voorstellen op ons podium. De ingrediënten blijven als vanouds: aanstekelijke Nederlandstalige pop met net genoeg weerhaken.
Deze voorstelling wordt geannuleerd of verplaatst. Tickethouders worden zo snel mogelijk persoonlijk gecontacteerd. Bedankt om ons even de tijd te geven om de administratieve opvolging van onze activiteiten te reorganiseren.

De sympathieke ‘kvraagetaan’-Fixkes zijn helemaal terug! De ingrediënten blijven als vanouds: (h)eerlijke aanstekelijke Nederlandstalige pop met juist genoeg weerhaken. Het ene moment snoeihard en de andere keer fluweelzacht, waar humor en knipoogjes haasje over spelen met ernst en waar het nog altijd gaat over het leven!
De nieuwe plaat (Fixkes IV)heeft een half jaartje “corona-vertraging” opgelopen, maar is eindelijk klaar. En Fixkes komt die graag voorstellen op ons podium.

Info

Links
Waar CC de Meent Schouwburg
Gemeenveldstraat 34
1652 Alsemberg
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 12 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: € 18,00; Abonneekorting 19-20: € 16,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 16,00
€ 18,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC de Meent
Trefwoorden populaire muziek, bevestigd2020, uitinmijnregio