U bent hier:

Fit in je hoofd

+1 punt

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

De afgelopen maanden zorgden voor veel afzondering en gepieker. Nu de donkere maanden weer voor de deur staan, is het belangrijk dat jij je goed in je vel blijft voelen. Deze workshop is hier ideaal voor. Tijdens deze workshop maak je kennis met 10 handvaten die je op weg helpen om fit in je hoofd te blijven. Reserveer dus snel een plaatsje.
Op 1 oktober start de 10-daagse van de geestelijke gezondheid. Met deze workshop / lezing willen we je meteen helpen om goed van start te gaan. Een dipje of tegenslag komt iedereen wel eens tegen. Daarom heb je er baat bij je geestelijke gezondheid te versterken.
Ontdek hoe jij je veerkracht kan versterken. Tijdens deze workshop staan de tien stappen die je tijdens deze workshop leert kennen centraal en krijg je tips om zijn eigen mentale evenwicht te bewaken.
Deze workshop wordt gegeven in samenwerking met Organisatie: Huis van het Kind, Gezonde Gemeente, Bibliotheek Ravels, Welzijnsoverleg Ravels, Logo Kempen en Vormingplus Kempen.
#goedinje(Ra)vel(s)!
De workshop wordt begeleidt door Willy Wuyts. Hij is trainer bij ELW, Emotioneel LichaamsWerk. Om deze workshop te kunnen geven, heeft hij een speciale training gevolgd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar bib Ravels
Kloosterstraat 4
2380 Ravels

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 1 oktober 2020
Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Bibliotheek Ravels
Contact info@bibravels.be
014 65 21 56
Trefwoorden bevestigd2020, samenveerkrachtig

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS