U bent hier:

Finissage.online #3: CITY OF DOUBT - Pieter Delfosse // ONLINE finissage schrijfresidentie

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

In zijn onderzoekstraject 'City of Doubt' gaat Pieter Delfosse een gesprek aan met Brussel, de stad waarin hij al tien jaar woont maar die hij niet begrijpt. In een zoektocht naar nieuw tekstmateriaal, nieuwe samenwerkingen en voor hem nieuwe vormen, probeert hij zijn complexe relatie met de stad onder woorden te brengen. Het is een relatie van aantrekken en afstoten, van geborgenheid en verdwalen, van banaliteit en mysterie.
Tijdens zijn residentie in Zuidpool neemt hij even afstand van de stad en van zijn werkwijze om iets nieuws het onderzoek binnen te brengen. Zo zal hij vanuit verschillende persona's naar zijn stad kijken, op zoek gaan naar nieuwe spelvormen om tot tekst te komen en een dialoog aangaan met een Antwerpse schrijver. En verder: zowat alles wat zijn nieuwsgierigheid wekt en een excuus kan zijn om te rommelen waar hij anders niet rommelt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar ZUIDPOOL
Lange Noordstraat 11
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 29 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 16+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Zuidpool
Trefwoorden jongerentip

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!