U bent hier:

film

Cleo (17) verliest haar ouders in een verkeersongeval. Haar oma probeert haar een warm nest te bieden. Maar de rebelse tiener zoekt troost bij de 12 jaar oudere, mysterieuze Leos.
Vanaf vrijdag 30 oktober mogen er geen voorstellingen meer plaatsvinden, heb je tickets voor een voorstelling, dan krijg je een mail van ons.
We vragen even geduld om dit allemaal in goed aan te pakken, en danken onze bezoekers voor hun vertrouwen en geduld. 
Zorg goed voor jezelf en anderen en hou vol! Samen krijgen we de coronacijfers naar beneden.

 

De 17-jarige Cleo (Anna Franziska Jäger) verliest haar ouders in een verkeersongeval. Haar oma doet haar uiterste best om een stabiele thuissituatie te bieden, maar de rebelse tiener vlucht in het Brusselse nachtleven. De platencollectie van haar vader doet Cleo en haar oma hun gedeelde liefde voor Rachmaninov ontdekken. Op een nacht ontmoet ze Leos (Roy Aernouts), een 12 jaar oudere, mysterieuze en intrigerende jongen ... Met muziek van Rachmaninov én Mauro Pawlowski.

Na de wereldpremière op het Film Fest Gent stelde regisseur Eva Cools ‘Cleo’ voor op het filmfestival van Rome. Ze kreeg er de Alice My Movies Award, de bekroning voor beste speelfilmdebuut. Ook de hoofdrolspeelster ontving een award voor haar vertolking in deze film.

België, 2019, drama, 110 minuten, Nederlands en Frans gesproken, Nederlands ondertiteld

 

 

Info

Links
Waar GC de Zandloper, Theaterzaal
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 30 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: € 4,00; voorverkoop: € 3,00
€ 4,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie de zandloper