U bent hier:

FILM: TRIO

Film Meerdere filmgenres Drama

In 2016 toerden Matteo Simoni, Bruno Vanden Broecke en Ruth Beeckmans door het land met het theaterstuk ‘Hechten’. Deze tournee bracht hen als makers en vrienden dichter bij elkaar en hongeriger naar meer. Zo ontstond het idee om samen een film van het toneelstuk te brouwen. Die film is nu klaar.
Wim, boekhouder, neuroot en eenzaat worstelt al een tijdje met een depressie. Zijn halfbroer en tegenpool Gert probeert hem op te beuren met een niet zo alledaags cadeau. Lise een grofgebekte escorte maakt in Wim lang verloren gevoelens los. De depressie lijkt ver weg. Ze praten, lachen, dansen... maar ze zijn niet alleen. Gert is eveneens betoverd door de eigenwijze, intrigerende Lise. De paringsdans begint. Een onwaarschijnlijk trio ontstaat. Voor het eerst heerst er rivaliteit tussen de broers. Een uur lang is Lise van hen. Daarna is alles anders.

In 2016 toerden Matteo Simoni, Bruno Vanden Broecke en Ruth Beeckmans door het land met het theaterstuk ‘Hechten’ van Stefaan van Brabandt. Deze tournee bracht hen als makers en vrienden alleen maar dichter bij elkaar en hongeriger naar meer. Een nieuwe uitdaging. Zo ontstond het idee om samen een filmscenario van het toneelstuk te brouwen. Die film is nu klaar. TRIO werd geregisseerd, geproduceerd en geacteerd door dit bijzondere drie-tal.

“Er gebeurt iets wanneer wij drie bij elkaar zijn. Iets dat alleen maar goesting naar meer genereert. Iets dat inspireert, doet creëren, bevrijdt en uitdaagt. Chemie, magie, wie zal het zeggen. Eén ding staat vast: wanneer je beste vrienden je collega’s zijn en andersom werk je waarschijnlijk bij Brutteo.”, aldus het trio.

Info

Waar CC de Meent Schouwburg
Gemeenveldstraat 34
1652 Alsemberg
Wanneer
tot
Prijs
voorverkoop: € 6,00; Filmpas: € 5,00
€ 6,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC de Meent
Links
Trefwoorden film