U bent hier:

Film: Sorry we missed you

i.s.m. Ontmoetingshuis De Moazoart vzw
In het kader van Werelddag van verzet tegen armoede en sociale uitsluiting
Ken Loach – Verenigd Koninkrijk 2019 – duur: 100’

Ricky en Abby wonen met hun kinderen, hun 15-jarige zoon Seb en 11-jarige dochter Liza Jane, in Newcastle. Sinds de economische crisis worstelt het gezin om rond te komen. Abby werkt lange dagen in de thuiszorg, Ricky heeft zijn baan in de bouw verloren en verdient bij met verschillende klussen. In een poging hun financiële situatie te verbeteren en weer stabiliteit terug te krijgen in het gezin, besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Als eigen baas gaat hij aan de slag als pakketbezorger. Maar al snel is de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in regels en protocollen. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, hangt als een molensteen om de nek van het gezin.

“Ken Loach toont hoe het ‘nieuwe werken’ verwoestend is voor hele gezinnen. ‘Sorry we missed you’ is een urgente film.” De Standaard

“Scherp én empathisch, Ken Loach is de chroniqueur van het Britse arbeidersleven.” Filmmagie

Korte inleiding door Bert Reniers (Ontmoetingshuis De Moazoart)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurcentrum Lokeren
Kerkplein 5
9160 Lokeren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 17 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 7,00 €; 65+/-26: 6,00 €
€ 7,0
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum Lokeren
Trefwoorden Bevestigd2020