U bent hier:

Film Fest Gent On Tour

Film 1.7.0.0.0

Elke derde dinsdag van de maand staat Film Fest Gent bij je voor de deur met een avant-première onder de arm. Onder de noemer Film Fest Gent On Tour programmeren we de allernieuwste films van de markante filmmakers van deze tijd in bioscopen of cultuurcentra in heel Vlaanderen. In Klein-Brabant kan je maandelijks afwisselend terecht in cc Binder in Puurs en CC Ter Dilft in Bornem. De vertoning wordt telkens op alle locaties vooraf gegaan door een video-introductie waarin Patrick ...

Elke derde dinsdag van de maand staat Film Fest Gent bij je voor de deur met een avant-première onder de arm. Onder de noemer Film Fest Gent On Tour programmeren we de allernieuwste films van de markante filmmakers van deze tijd in bioscopen of cultuurcentra in heel Vlaanderen. In Klein-Brabant kan je maandelijks afwisselend terecht in cc Binder in Puurs en CC Ter Dilft in Bornem. De vertoning wordt telkens op alle locaties vooraf gegaan door een video-introductie waarin Patrick Duynslaegher en een relevante gastspreker dieper ingaan op wat de film nu zo bijzonder maakt.

De volgende editie van Film Fest Gent On Tour in Klein-Brabant vindt plaats op 17 november 2020 in cc Binder. De film wordt een maand vooraf aangekondigd.

Film Fest Friends krijgen het kortingstarief op vertoon van hun lidmaatschapskaart.

Info

Waar Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 20 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Vriendenpas 20/21: € 5 | -19 tarief: € 3 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0
€ 6,0
Reservaties
Organisatie Schouwburg Ter Dilft
Trefwoorden Bevestigd2020