U bent hier:

Film Fest Gent 2019

De 46e editie van Film Fest Gent vindt plaats van 8 tot en met 18 oktober 2019. Het festival stelt dit jaar meer dan 100 langspeelfilms en 30 kortfilms voor uit de hele wereld én in Belgische première. In 2019 haalt Film Fest Gent het beste van onder de Spaanse zon naar Gent. Het festival brengt een hommage aan Spaanse films en klassiekers, cultregisseur Agustí Villaronga, meesterwerken van vele Spaanse grootheden (Pedro Almodóvar, Luis Buñuel, Carlos Saura, Alejandro Amenábar) en veel jong talent.
Met zijn focus op filmmuziek behoort Film Fest Gent na Cannes, Venetië en Berlijn tot de top vijf van Europese filmfestivals met een eigen karakter. Ook dit jaar vinden de 19e World Soundtrack Awards & Marco Beltrami live in concert plaats. Daarnaast organiseert het festival een uniek filmmuziekconcert, Hollywood Nightmares: Scary Symphonic Scores, en biedt het net als vorig jaar in samenwerking met Kunstencentrum Vooruit een reeks concerten aan onder de noemer van VIDEODROOM.

Het volledige programma van Film Fest Gent 2019 zal op 19 september bekend worden gemaakt. Het 46ste Film Fest Gent loopt van 8 tot en met 18 oktober in Kinepolis Gent, Studio Skoop, Sphinx Cinema, Kunstencentrum Vooruit, KASKcinema en Capitole Gent.

Info

Waar Diverse locaties in Gent
Diverse locaties in Gent z/n
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Reservaties
Organisatie Film Fest Gent (vzw Internationaal Filmfestival van Vlaanderen)
Contact info@filmfestival.be
09 242 80 60
Trefwoorden jongerentip