U bent hier:

Filip Dujardin - OVERVIEW / Verlengd

Tentoonstelling Fotografie

Atelier 34zero Muzeum zet de tentoonstelling over architecturale ficties van de Gentse beeldend kunstenaar, Filip Dujardin, voort tot zaterdag 25 augustus.
Als beeldend kunstenaar uit Gent, gepassioneerd door fotografie en architectuur, ontwerpt Filip Dujardin unieke werken die de stedelijke ruimte heruitvinden. Zijn fotografische assemblages, tussen realisme en fictie, stimuleren onze aandacht en scherpen onze ogen door een nieuw standpunt voor te stellen over de omgeving die ons omringt. Naast de vele foto's die in de ruimtes van het museum worden gepresenteerd, is het hoogtepunt van deze tentoonstelling de creatie van zes nieuwe spandoeken - gemanipuleerde, gemengde en geherschikte panorama's van de steden Gent, Brussel en Katowice (PL) waar de kunstenaar onlangs tentoonstelde - die in het culturele park van Atelier 34zero Muzeum in dialoog gaan met de stedelijke omgeving.

Info

Waar Atelier 34zero Muzeum
de Rivierendreef 334
1090 Jette

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 28 april 2018 tot 25 augustus 2018
Prijs
Basistarief: € 6,00; Groepen: € 4,00; Kinderen: € 1,00
€ 6,0
Organisatie Atelier 34zero Muzeum
Contact info@atelier34zero.be
02-428.33.06
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.