U bent hier:

Figlia Mia

+1 punt

Film Drama

De verlegen tienjarige Vittoria heeft een hechte band met haar moeder Tina. Maar hun rustige leven in Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica haar biologische moeder is.

Wanneer Angelica gedwongen wordt om te verhuizen vanwege financiële problemen, vraagt ze om Vittoria te mogen ontmoeten. Tina is het hiermee eens, getroost door het idee dat de vrouw binnenkort de stad zal verlaten. Zoekend naar iets diep en onverklaarbaars, brengen Vittoria en Angelica steeds meer tijd samen door - tegen Tina’s wil.


Figlia mia is het verhaal van een jong meisje dat wordt verscheurd door de keuze tussen twee moeders. Een verhaal over onvolmaakt moederschap en onontwarbare banden, over worstelen met overweldigende gevoelens en omgaan met wonden.


“Dat Alba Rohrwacher een rasactrice is, helpt natuurlijk. Maar ook de lange takes en de natuurlijke fotografie trekken je in het verhaal en transporteren je onverwijld naar het rotsachtige Sardijnse landschap.” (De Morgen)


Regisseur: Laura Bispuri

Met: Valeria Golino, Alba Rohrwacher, Sara Casu

 


 

Info

Waar CC De Plomblom
Graanmarkt 12
9400 Ninove
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 21 januari 2020
Prijs
Basistarief: € 6,00; Reductie: € 5,00; Vriendenpas: € 5,00

€ 6,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

Reservaties Bestel tickets
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC De Plomblom Ninove
Links
Trefwoorden Uitpas regio aalst

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS