U bent hier:

Fietszoektocht Fanfare SW

Vele mensen vroegen zich wellicht af of onze fietszoektocht dit jaar nog doorgaat. De voorbije jaren daagden er altijd 4 à 500 deelnemers op en bezorgden we die zo één of meerdere dagen zoektochtplezier. Dat willen we hen ook dit jaar niet onthouden: de zoektocht gaat zeker door!

Vlakbij


We hebben het dit jaar dan ook niet te ver gezocht. En het motto 'winkel lokaal' indachtig, blijven we heel de route in ons gezellige Spetsersdorp rondrijden, met een lichte uitwijking naar Zondereigen, maar daar zal niemand rouwig om zijn.

Hopelijk zijn alle terrassen en horecazaken open, zij het in een aangepaste versie, maar we passeren ze praktisch allemaal. Een lijst met sponsors en hun openingsuren vind je bij je deelnemingsformulier. Daarbij zitten ook 5 drankbonnen! Een hapje en een drankje onderweg zijn altijd welkom bij zo’n tocht.

30km


De route is precies 30 km lang. Je kan je tocht natuurlijk ook in etappes indelen. Als je alle horecazaken op de route wil steunen, maak je er best een twee- of zelfs driedaagse van. Onderweg moet je zoals altijd 20 foto’s zoeken en ze rangschikken, en 15 vragen oplossen.

Praktisch


  • De foto’s zullen in kleur uithangen aan het raam van de foyer van het gemeenschapscentrum.
  • Lees aandachtig de vragen en antwoord enkel op wat er gevraagd wordt. En… niet elke vraag is een strikvraag hoor, zoals velen denken.
  • Dubbele antwoorden en verduidelijkingen worden onverbiddelijk als fout aangerekend.
  • Een onoplosbare vraag beantwoord je altijd met “gaat niet”, beste mensen.
  • De prijzenpot bestaat uit waardebons (geschonken door onze sponsors) en spetsersbons.

Hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gezind en met inachtneming van de gepaste voorwaarden moet het mogelijk zijn om met je bubbel een leuke tocht te beleven. Veel plezier met onze zoektocht!

Een deelnemingsformulier kost 7 euro. Daar zitten 5 drankbonnen bij.
Je koopt ze bij de Rik in Brasserie De Mart of in het Toerismekantoor in het gemeentehuis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Markt
Marktplein
2330 Merksplas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Prijs
Basistarief: 7,00 €
€ 7,0
Organisatie Koninklijke Fanfare Sint-Willibrordus Merksplas