U bent hier:

Fietstocht Hidrodoe

Donderdag 12 september fietsen wij langs rustige wegen met alle actieve ouderen naar Hidrodoe. Elke vereniging verzamelt op de eigen vertrekplaats. Alle groepen en de individuele deelnemers vertrekken samen om 9.10 uur aan de parking van LDC Ten Hove. In de voormiddag fietsen we ongeveer 25 km. Rond het middaguur bereiken wij Hidrodoe. We genieten er van een middagmaal (soep, koude schotel).
Ouderen die met eigen mogelijkheden Hidrodoe kunnen bereiken, schrijven vooraf in en sluiten aan om 12 uur aan de ingang van het watercentrum.
In de namiddag bezoeken wij Hidrodoe met een gids. Uiteraard ben je ook vrij om er zelf rond te wandelen en het watercentrum en/of de omgeving op eigen tempo te bezoeken. Omstreeks 16 uur genieten we samen nog van koffie met appelcake.

Wij vertrekken huiswaarts in Herentals omstreeks 16.45 uur. We fietsen terug (met een tussenstop) via een mooie route. Wij eindigen met een drankje in ons dienstencentrum Ten Hove.

Info

Waar Parking Zwembad Vita Den Uyt
Rode-Kruislaan 20
2400 Mol
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 12 september 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Dankzij de financiële ondersteuning van het gemeentebestuur en de seniorenraad kunnen wij deze activiteit aanbieden aan 30 euro (verzekering, begeleiding, drankje onderweg, lunch, inkom Hidrodoe, drankje dienstencentrum inbegrepen).
€ 30,0
Organisatie Seniorenraad
Contact seniorenraad@gemeentemol.be
3214330666