U bent hier:

Fietshappening De Schakel

Op zondag 26 augustus 2012 gaat opnieuw de meest familievriendelijke fietshappening van de Kempen door. We verwelkomen iedereen aan cafetaria/sportcentrum ’t Kapelleke, waar je vanaf 8u tot 14u kan beginnen aan één van de 5 verschillende trajecten, van 35 tot 59 km lang. Deelname kost 3€ per volwassene en 1€ voor kinderen tot 12 jaar.
Op zondag 26 augustus 2012 gaat opnieuw de meest familievriendelijke fietshappening van de Kempen door. We verwelkomen iedereen aan cafetaria/sportcentrum ’t Kapelleke waar voor de nodige ambiance zal gezorgd worden, waar het gezellig toeven zal zijn en waar de jongsten zich kunnen uitleven in de speeltuin en op het springkasteel. We sluiten de grote vakantie sportief en in schoonheid af!
Vanaf 8u en tot 14u kan je beginnen aan één van de 5 verschillende trajecten, van 35 tot 59 km lang. Deelname kost 3€ per volwassene en 1€ voor kinderen tot 12 jaar. Voor die prijs ontvang je ook nog een brochure, een fietswimpel, een versnapering en een herinneringsgeschenk.
Voor iedereen die nog graag een extra uitdaging aangaat tijdens het schakelen is er de zoektocht op het 59 km traject. Zet je speurneus op en maak kans op één van de vele leuke prijzen!

De website www.schakel.be staat boordevol informatie. Daarnaast kan je ook de uitgebreide Schakelbrochure ophalen op het Loket Vrije Tijd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gemeentelijk sportcomplex 't Kapelleke
Bergense Steenweg 33
2270 Herenthout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 26 augustus 2012
Prijs
1€ voor kinderen tot 12 jaar.
€ 3,0
Organisatie Gemeentebestuur Herenthout
Links
Trefwoorden uittipsherenthout