U bent hier:

Fietsen langs water

12 jaar

Water is overal. Rivieren en kanalen trekken de aandacht. Maar tijdens deze tocht fiets je ook over drinkwaterleidingen van Pidpa, over regenwaterputten of rioolbuizen die verborgen zitten onder de grond. De WATER-fiets-ROUTE vertrekt en eindigt in Hidrodoe in Herentals en loopt door de gemeenten Herenthout, Heist-Op-Den-Berg, Grobbendonk , Zandhoven en Vorselaar.
De WATER-fiets-ROUTE van Pidpa biedt je naast een leuke fietstocht ook allerlei wetenswaardigheden over water op en langs de route.
De route vertrekt en eindigt in Hidrodoe, het waterdoecentrum in Herentals en loopt door de gemeenten Herenthout, Heist-Op-Den-Berg, Grobbendonk, Zandhoven en Vorselaar. Er is een lange en korte routeversie uitgestippeld, met een optionele lus via het waterproductiecentrum van Grobbendonk.
Op verschillende plaatsen langsheen het parcours vestigen blauwe symbolen de aandacht op water en beleven de fietsers 'water in al zijn aspecten'.
De brochure is verkrijgbaar via de toeristische diensten en via Pidpa en Hidrodoe. De brochure kan je ook downloaden via de websites van Pidpa en Hidrodoe.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Hidrodoe
Haanheuvel 7
2200 Herentals

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 3 januari 2018 tot 31 december 2019
Leeftijd 12+
Prijs gratis
Organisatie Hidrodoe
Trefwoorden water, fietsen, fietsroute, herentals, hidrodoe, uittip, ook voor kinderen, zomerherentals
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Fietsen langs water op UiTmetVlieg.be