U bent hier:

Fiesta Mundial

Ah jij dacht dat de zomer voorbij is? Dan heb je het mis! Het mooiste stukje moet nog komen. Op 27-28-29 september surf je in Balen op het laatste hittegolfje over Fiesta Mundial: dansen, eten en drinken, op de rand een van de mooiste natuurgebieden van het land
Twee meisjes gaan er ook zijn, daar op het malse zandstrand van Recreatiepark Keiheuvel. Op zondag 29/09 is er Raymond van het Groenewoud te gast voor een best-off. Tegenover die oude maestro, net voor zijn pensioen, staan de jonge helden van Gestapo Knallmuzik, op zaterdagavond. Fiesta geeft traditioneel een podium aan veel jong volk waar u nog veel van gaat horen: Pongo (je kent haar al maar je weet het niet), Evil Empire Orchestra (die Kempense band waar Holland zo vol van is), Savoir Vivre (onthou die naam – het grootste talent van Vlaanderen) en met Cut Capers (nonono Brexit-from Bristol), en many more…Chachacha, Ska, Funk en Rock: alles komt bij Fiesta Mundial aan bod.Fiesta Mundial is Vlaanderen Boven en de Zwoele Chachacha tegelijkertijd, met de lekkerste bieren, omvangrijke buiken, met de fijnste cocktails en exotische foodtrucks, en de Lala Lido: de grootste strandbar uit recyclagemateriaal en allemaal lichtjes van de Kempen tot aan de Kust.

Gelukkig zijn, daar is het op Fiesta om te doen, ook al hou je niet van muziek. Je vindt er de ultieme rust, want Fiesta vindt plaats aan de rand van een uniek natuurpark dat je vanaf het festivalterrein kan ontdekken via de Keiheuvelwandeling: pas verkozen tot de mooiste wandeling van het land. Of, als je met de fiets komt, dan kan je eerst even Fietsen tussen de Bomen (op een vijftal km van het terrein).

We zijn een festival waar je steeds op steunen kan. We geven de opbrengst van Fiesta elk jaar terug aan de wereld, aan mensen die het kunnen gebruiken, hier en in het arme zuiden. Een beetje vervelend is dat Fiesta daardoor niet de grote middelen kan vrijmaken voor publi-campagnes op sociale media. Daarom ben jij zo belangrijk voor ons, en voor de mensen voor wie we het doen.

Fiesta Mundial is het allermooiste festival op aard. Zeg dat wij het gezegd hebben. Merci alvast!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Recreatiedomein Keiheuvel
17de Esc. Lichtvliegwezenlaan 14
2490 Balen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 27 september 2019 tot 29 september 2019
Prijs
Basistarief: 20,00 €; -16: 0,00 €
€ 20,0
Reservaties