U bent hier:

Fien Leysen

‘Wat (Niet) Weg Is’ is een multimediale voorstelling die langs wetenschap en persoonlijke anekdotes op zoek gaat naar troost en antwoorden. Elke toeschouwer krijgt heel intiem de kans om aan de hand van desktopbeelden, interviews en een persoonlijke vertelling het verhaal te beleven.

Ticketverkoop start later

Een inktuitwisser. Een stempelkussen. Printerpapier.
Dat was het vertrekpunt voor deze voorstelling over gemis, het menselijke geheugen, en wat er overblijft van de dingen die voorbij gaan.

In een brief aan de heer Jef Colruyt wordt op een speelse manier gezocht naar antwoorden op onbeantwoordbare vragen. Hoe ga je als persoon en als maatschappij het best om met verlies?

Hoe lang mag missen duren? Heeft het zin om alles bij te houden en te onthouden? Kan je je leven in tekst en beeld vastleggen? En wat gebeurt er met ons wanneer we sterven?

Wat (Niet) Weg Is is een multimediale voorstelling die langs wetenschap en persoonlijke anekdotes op zoek gaat naar troost en antwoorden. Elke toeschouwer krijgt heel intiem de kans om aan de hand van desktopbeelden, interviews en een persoonlijke vertelling het verhaal te beleven.

Deze installatie heeft een beperkt aantal plaatsen, je betreedt ze per voorstelling met zes andere kijkers.

http://www.fienleysen.com/

Info

Waar Locatie in Geel-Bel

2440 Geel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 7 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
-23 jaar - 7.00 euro
€ 10,0
Reservaties
Organisatie Locatie in Geel-Bel