U bent hier:

FFGent Daily Talkies: 'The Barefoot Emperor'

+1 punt

De 𝗙𝗶𝗹𝗺 𝗙𝗲𝘀𝘁 𝗗𝗮𝗶𝗹𝘆 𝗧𝗮𝗹𝗸𝗶𝗲𝘀, onze eigenste maandelijkse talkshow met film als centraal thema, vinden tijdens het festival dagelijks & gratis plaats (behalve op zondag) in het krookcafé van Bibliotheek De Krook. Artistiek directeur Patrick Duynslaegher of Roel Van Bambost nodigen een resem regisseurs en filmtalent uit die over hun films in de officiële selectie praten.
𝗠𝗔 𝟭𝟰 𝗢𝗞𝗧 '𝟭𝟵 > The Barefoot Emperor met regisseurs Jessica Woodworth & Peter Brosens, acteurs Peter Van Den Begin & Titus De Voogdt.

Na arthouseparels als 'Altiplano' en 'La cinquième saison' verraste de Belgisch-Amerikaanse regietandem Peter Brosens en Jessica Woodworth in 2016 met de sociaalkritische mockumentary 'King of the Belgians'. In eigen land werd deze koninklijke roadmovie wat over het hoofd gezien maar internationaal vielen de absurde avonturen van de fictieve koning Nicolaas III en zijn gezelschap gretig in de smaak. Niet gek dus dat het filmduo nu een opvolger klaar heeft: 'The Barefoot Emperor' waarin het de grens tussen politieke satire en realiteit nog verder vervaagt.

14 okt '19
12:30 - 13:30
Krookcafé, Miriam Makebaplein 1
𝗚𝗥𝗔𝗧𝗜𝗦

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Krookcafé
Miriam Makebaplein 1
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: maandag 14 oktober 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Film Fest Gent (vzw Internationaal Filmfestival van Vlaanderen)
Links

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS