U bent hier:

FestiWhalll

De W:Halll, het cultureel centrum van Sint-Pieters-Woluwe organiseert samen met de diensten Franstalige Cultuur, Nederlandstalige Cultuur, Sociale Zaken, Gezin en Personen met een Handicap, Jeugd en Buitenschoolse activiteiten van de gemeente een groot familiefeest, gratis en open voor iedereen!
Ter gelegenheid van FestiWhalll, de jaarlijkse seizoensopener van de W:Halll zet het cultureel centrum dit jaar zijn deuren openen voor alle partners en de verenigingen aan hen verbonden. Deze nieuwe, meer omvattende formule biedt een gelegenheid aan Nederlandstalige en Franstalige socioculturele structuren, VZW’s die gespecialiseerd zijn in de gehandicaptensector of de jeugddiensten, om hun activiteiten bij het publiek bekend te maken. Daarnaast worden professionele kunstenaars/gezelschappen ook uitgenodigd om het programma te vervolledigen.
Cultuur, vooral naar kinderen toe, krijgt een prominente plaats. Met voor elk wat wils, van de allerkleinsten tot hun ouders. Er wordt ook bijzondere aandacht besteed aan de toegankelijkheid en de inclusie van mensen met een handicap. In overeenstemming met het gemeentelijk handvest voor de inclusie van mensen met een handicap, voert de gemeente een inclusief cultuurbeleid voeren dat de toegang en volledige deelname van mensen met een handicap aan culturele en recreatieve activiteiten bevordert. Met deze nieuwe editie van FestiWhalll creëren we een inclusief evenement, voor een groot publiek met of zonder handicap. Hiermee vervangt dit familiefeest ook de vroegere inclusieve vrijetijdsbeurs.
FestiWhalll, culturele en recreatieve passerelle voor iedereen, vindt plaats op zondag 13 september van 11 tot 18 uur in het Cultureel Centrum W:Halll, maar ook buiten op het voorplein van het Gemeentehuis en een deel van de Charles Thielemanslaan.
Gesproken talen : Frans, Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Gemeentehuis St.-Pieters-Woluwe
Charles Thielemanslaan 93
1150 Sint-Pieters-Woluwe

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Reservaties
  • Bel naar 02/4355999
Contact billetterie@whalll.be
Trefwoorden Senioren
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.