18 mei

Fermenteren

Waar?

Online

3660 Oudsbergen

Wanneer?

Prijs

Basistarief: €5.00

Over deze activiteit

Fermenteren, dat is 'maximum taste' met 'zero waste'. Daarom past fermenteren perfect bij de ecologische keuken. Fermenteren is niet alleen één van de oudste bewaartechnieken in de keuken, het is ook zoveel meer dan dat. Het maakt je groenten langer houdbaar en is ook gezond, lekker én een leuke manier om restjes te verwerken. Velt gaat er een boek over schrijven, maar Lies Huygens gaat je nu al online de knepen van het fermenteren uitleggen. Als je inschrijft krijg je de ingrediëntenlijst die je nodig hebt om praktisch te volgen. Maar louter theoretisch mag ook natuurlijk. Velt leden betalen € 5 voor deelname en niet-leden € 10.

In de kijker

6x toegankelijk wandelen in het groen

Verder lezen 

6x concerten om de zomer te vieren

Verder lezen 

6 x theater in openlucht

Verder lezen 

9x avontuurlijk overnachten met kinderen

Verder lezen 

7 expo's voor fans van fotografie

Verder lezen 

Beleef de evolutie van de Belgische designcultuur

Verder lezen 

5 musea voor kleine dierenvrienden

Verder lezen 

7x met je hoofd in de wolken

Verder lezen 

9x wonderlijke machines ontdekken met kinderen

Verder lezen 

5 musea met een meeslepende audiogids

Verder lezen 

7 musea over harde werkers

Verder lezen 

Bewonder de beroepen van vroeger

Verder lezen 

7x fietsen langs kunst en architectuur

Verder lezen 

10 x kunst in openlucht voor kinderen

Verder lezen 

8x avontuurlijk wandelen met kinderen

Verder lezen 

7x erfgoed ontdekken

Verder lezen 

7 musea met een terras

Verder lezen