U bent hier:

Femma Lochristi en Heusden, Daguitstap!

9u: bezoek aan confiserie Larmuseau in Gent We krijgen uitleg over de geschiedenis van Larmuseau. Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar; ze hebben dus het één en het ander te vertellen. Nadien bezoeken we het productieatelier. Stap voor stap kunnen we zien hoe de sneeuwballen geproduceerd worden. Tot slot worden we getrakteerd op een koffie met allerlei zoetigheden. Op het einde van het bezoek kunnen zoetigheden aangekocht worden in het winkeltje.
11u30: lunch in Hof ten Dries Verse dagsoep of kaaskroketten, kipfilet met kroketten en groentjes, dessert. Bij inschrijving dient u te vermelden of u dagsoep of kaaskroketten wenst. Indien u vegetarisch wenst te eten, gelieve dit dan duidelijk te vermelden bij inschrijving. (drank is niet in de prijs inbegrepen)
13u30: bezoek aan Callas Confiture in Gent Callas Confiture staat voor verse confituur: slechts 30% toegevoegde suiker. In dit bedrijf mogen we een kijkje nemen in de productieafdeling. Er wordt in geuren en kleuren over de boeiende geschiedenis van Callas Confiture verteld. We mogen uiteraard ook proeven van de heerlijke Callas Confituren.

16u30: bezoek aan Netelvuur Zomergem Netelvuur is een pioniersbedrijf. Het is als eerste in Vlaanderen gestart met de stoomdistillatie van aromatische planten. De kruiden worden verwerkt tot etherische oliën en hydrolaten (natuurlijk aromatisch water). Netelvuur teelt en verwerkt aromatische en medicinale planten. Het ganse proces gebeurt biologisch. We krijgen een geleide rondleiding langs de teeltbedden met aansluitend degustatie.
Prijs: 65 euro per persoon met femmapas – 70 euro per persoon zonder femmapas.
Partners van leden gaan mee aan ledenprijs.
Inschrijven verplicht vóór 13/09/2019 bij katelijn.verhelst@gmail.com of tel. 0479 51 53 80
Uitsluitend te betalen via overschrijving op rekening BE88 8508 1815 0841 met vermelding naam en aantal personen. Inschrijving is pas geldig na betaling.
Vertrek om 8u stipt in de Dekenijstraat – Lochristi.
Thuiskomst voorzien rond 19u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar 9080
Dekenijstraat
9080 Lochristi

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 24 september 2019
Prijs
Basistarief: 65,00 €; zonder femmapas: 70,00 €
€ 65,0
Reservaties
Organisatie Femma Lochristi