U bent hier:

Fascia stretching

Lessenreeks Gezondheid en zorg

Fascia is het bindweefsel dat in het hele lichaam zit. Via het zenuwweefsel staat fascia in verbinding met de hersenen en is 10x gevoeliger dan de spieren. Het is mogelijk om fascia te trainen om de soepelheid in het lichaam te garanderen. Fascia zit zowel tussen de spieren als vlak onder de huid.
De foamrol helpt om het fasciaweefsel te trainen door de hardheid van het materiaal, waardoor het mogelijk is om diep in het onderhuidse weefsel druk te geven. Het heeft daarvoor wel wat tijd nodig en vraagt dus regelmatige oefening op een correcte manier. De foamrol wordt tijdens deze sessies beschikbaar gesteld door Jong & Sportief.

De sessies starten op maandag 7 september. Vooraf inschrijven is verplicht. Je kan tot 15 september terugbetaling van het inschrijvingsgeld vragen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sporthal 't Geleeg
Caimolaan 130
3970 Leopoldsburg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag van 14:00 tot 15:00
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 120,00 €
€ 120,0
Reservaties
Organisatie Jong & Sportief Leopoldsburg
Contact info@jongensportief.com
Trefwoorden stretching, leopoldsburg