U bent hier:

Familievoorstelling: Leue: Quinnie en Quinn (vanaf 6 jaar)

6 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Drie vrienden willen samen iets verzinnen. Ze strijden voor het woord om zo het verhaal te sturen. Algauw hijst één van hen zich op de troon en hij verplicht de twee anderen om te luisteren.
Quinnie & Quinn willen ontsnappen. Weg uit dit verhaal. Weg van hun tiran. Maar de verteller weet hen iedere keer weer te verrassen met een nieuw obstakel.
Als ze hier uit willen geraken, zullen ze het met z’n drieën moeten doen.
Een speelse ode aan de vrijheid voor kinderen vanaf 6 jaar.
Als er niets is, kan alles ontstaan.
“Hier is zo een massa. Een echte mensenzee. En ik kom zo uit de lucht gevlogen. Want ik kan dat: vliegen. En ik land bovenop een soort tempel, een piramide. Rook, licht en magie. En als ik spreek moet iedereen luisteren. Want ik ben de baas. Ik draag uiteraard gouden kleren. Vol diamanten en een kroon van vlinders. Of nee, glimwormen. Ik spreek alle talen van de wereld. Het is te zeggen. Ik spreek er maar één. Maar iedereen kan mij verstaan. Wacht. Over die kroon: overdag is ze gemaakt van vlinders en ’s nachts van glimwormen. Dat is beter.”

Spel: Jonas Leemans, Dimitri Leue, Inge Paulussen.
Tekst: Dimitri Leue
Lichtconcept en techniek: Stef Appelen
Muziek: Antoon Offeciers.
Productie: Leue
(!)Behoudens nieuwe corona maatregelen opgelegd door de overheid zal deze voorstelling op aangeduid tijdstip doorgaan. Reservatie mogelijk vanaf 29 augustus 2020.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OC 't Waaigat
Kerkplein 1
2070 Zwijndrecht

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 4,00 €; kassa kinderen: 5,00 €; vvk volw: 10,00 €; kassa volw: 12,00 €; abo, groepen / + 65 / -25: 8,00 €; Z pas volw: 2,00 €; Z pas kind: 1,00 €
€ 4,0
Reservaties
Organisatie OC 't Waaigat
Contact 03 250 49 90
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Familievoorstelling: Leue: Quinnie en Quinn (vanaf 6 jaar) op UiTmetVlieg.be