U bent hier:

Familievoorstelling: De Code van de Kaart (door Theater Bank Vooruit)

4 jaar

In 'De Code van de Kaart' brengt een Whatsapp-berichtje onze vrienden weer bij elkaar in een theaterzaal. Op deze plek vinden ze een vreemde boodschap. Voor ze het goed en wel beseffen, is er een digitaal virus ontsnapt dat het gemunt heeft op kerst- en nieuwjaarswensen. Een aftelklok begint te lopen en onze vrienden staan voor een mysterieuze opdracht. Kunnen ze hun onderlinge ruzie naast zich neerleggen en samen de oplossing vinden? Krijgen ze de nodige hulp van jongens en meisjes in de zaal? Of wordt het dit jaar een Kerstmis en Nieuwjaar zonder goede wensen en lieve berichten?
'De Code van de Kaart' is een spannende, interactieve voorstelling voor kinderen en iedereen die jong van hart is. De voorstelling wordt gebracht door Theater Bank Vooruit, in een regie van Stijn Neefs. De opbrengst van deze voorstelling gaat integraal naar Welzijnsschakel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar TG Het Vierde Oor
Boerenkrijglaan 51/E
2250 Olen
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: maandag 30 december 2019
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 8,00 €; -12 jaar: 5,00 €
€ 8,0
Reservaties
Organisatie Theater Bank Vooruit
Trefwoorden Humor, theatervoorstelling, goede doelen, gemolen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Familievoorstelling: De Code van de Kaart (door Theater Bank Vooruit) op UiTmetVlieg.be