U bent hier:

Familiespeurtocht: 'Het mysterie van Kiewit'!

6 jaar

We roepen de beste speurneuzen van het land op om ons raadsel te Domein Kiewit te komen oplossen! Tijdens de tocht dien je de herinneringen van onze vroegere bewoners te ontrafelen. Kan jij goed klimmen, tellen, voelen, … ? Zo breng je stukjes uit het verleden samen en kraak je de code.
Deze gratis speurtocht van 2.5 km wacht op jouw deelname en is geschikt voor het hele gezin. Starten kan op elk moment van de dag & dit aan de rode brievenbus dicht bij de speelplek.
En ja, alle speurneuzen die de tocht tot een goed einde brengen, bezorgen we een persoonlijke verrassing!
Info: www.domeinkiewit.be / kiewit@hasselt.be / 011 21 08 49

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Domein Kiewit
Putvennestraat 108
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Stad Hasselt
Contact kiewit@hasselt.be
011 21 08 49
Trefwoorden Domein Kiewit, natuurlijk limburg, kinderboerderij Hasselt, kinderen, zoektocht, gezin, sport, zomerbeleven, visithasselt, stad Hasselt, jeugdaanbodhasselt, zomergenieten, bevestigd2020, wandelwensen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Familiespeurtocht: 'Het mysterie van Kiewit'! op UiTmetVlieg.be