U bent hier:

Familieparcours Vlieg! - Schatten van Vlieg M Museum

5 jaar

Deze zomer klinkt bij M als muziek in de oren. Met het nieuwe familieparcours van Vlieg ontdek je als gezin de kunstwerken op een verrassend nieuwe manier.
Met als thema ‘klank en horen’ creëerde M een hoorspel dat kan beluisterd worden via de audioguide. Daarin ga je op ontdekkingstocht door M met Leopold Vanderkelen die je zijn museum toont. Aan de hand van opdrachten en tips worden jullie door ‘Neem je Tijd’, ‘Bewogen’, ‘Waanzin’, ‘De zeven sacramenten’ en ‘Alles voor de vorm’ geleid en kom je de verhalen van de kunstwerken te weten. Ontpop jullie tot tijdsreizigers en bezoek de M-collectie op een alternatieve manier! De opdrachten leiden tot het eindpunt waar een schat mét beloning op jullie wacht.

Meer info op mleuven.be

Het familieparcours 'Vlieg!' maakt deel uit van het programma ‘De zomer van 2020. Samen in Leuven’. Meer info op www.zomervan2020.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar M Leuven
Vanderkelenstraat 28
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 11 juli 2020 tot 26 februari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 5+
Prijs
Basistarief: 0,00 €; Ouders/begeleiders: 12,00 €; M-bassadeurs & M-cenassen: 0,00 €
gratis
Reservaties
Contact +32 (0)16 27 29 29
Trefwoorden MLeuven, Kinderen, Gezinsparcours, familieparcours, Leuven, Museum, zomer3000, Bevestigd2020, gezin
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Familieparcours Vlieg! - Schatten van Vlieg M Museum op UiTmetVlieg.be