U bent hier:

Familiehappening voor groot en klein

Concert Kermis of feestelijkheid Park of tuin Festival Creativiteit Amusementsmuziek

In het kader van Vlaanderen Feest organiseren we een leuke familiedag in park Sorghvliest.
De ruimte voor kasteel Sorghvliedt wordt het decor voor een gezellige familienamiddag met een optreden van Zannemie en de bende. Een swingend speels muziekfeest voor jong en oud. Tussen de optredens door is er animatie van ijsco Ali en ’t Zoonlief Collectief.

‘Puree kan je hier niet eten’
Zannemie en de bende gaat op muzikale roadtrip. Met een lading gloednieuwe muziek, zottigheden en verfrissende miniverhalen. Puree kan je bij ons niet eten, maar moet je doen. Stil blijven klinkt bij Zannemie nogal uitbundig en zwemmen doet ze op het droge. Zoals gewoonlijk doet ze dat samen met Veston, Toetermans, Klopterop en d’ Onderlaag, een bende om ‘a’ en ‘i’ en ‘U’ tegen te zeggen.

Nieuw en al warm omarmd in kindermuziekland. Zannemie en de bende staat voor ‘volgroeide muziek voor groeiende mensen’ en voor ‘muzikaal engagement op het podium én in de zaal’.

4 tot 10 jaar, familie en scholen
60’, interactief

zannemie.be
met
Annemie Van Daele (Zannemie)
Steven Van Gool (Veston)
Katrien Bos (d’ Onderlaag)
Alfredo Bravo (Klopterop)
Kris Van Hees of Angel Calvo Pérez (Toetermansen)

Geniet van een hapje en een drankje of barbecue tegen een democratische prijs. Het feest wordt afgesloten met een optreden van Wigbert, Astrid Nijgh en Lennaert Maes met het programma ‘Door de overlevenden’.Drie generaties liedjesmakers brengen een ode aan Vlaamse en Nederlandse zangers en brengen hun liedjes terug tot leven.

Info

Waar Park Sorghvliedt
Marneflaan z/n
2660 Hoboken
Wanneer
tot
Prijs gratis
Organisatie Gravenhof Hoboken
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je nog niet zo goed Nederlands durft praten. Meer info
Trefwoorden twee taaliconen, ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Familiehappening voor groot en klein op UiTmetVlieg.be