U bent hier:

Familiedag - MuziekMekaniek 4+ (Première)

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Een voorstelling vol beelden, clownerie en weinig woorden met de wonderlijke circuskomediant Karel Creemers en multimuzikant Jan Blieck.
Sinds een maand komen er heel rare geluiden uit onze kleine zaal. Huisgezelschap De Kolonie timmert er aan hun nieuwe voorstelling Muziekmekaniek. Een wonderlijk verhaal over gevoelige snaren en zingende zagen met in de hoofdrollen de clowneske Karel Creemers (Iedereen beroemd, Circus Ronaldo) en multimuzikant Jan Blieck.


Ontdek op de familiedag samen met ons waar dat naartoe leidt. Dan bouwen we een feestje want het is première en de herfstvakantie begint! We toveren heerlijke drankjes en lekkere hapjes overgoten met wondere knutselmomenten, een klein poppenspelverhaal, en gezellige drukte. Welkom van 14 tot 18 uur. Enkel voor de voorstelling hebt u een ticket nodig. Al de rest krijgt u cadeau.  


Credits

Van en met: Karel Creemers, Jan Blieck, Zjos Meyvis, Bo Spaenc en Mieke Laureys | Met steun van de Vlaamse Gemeenschap, cultuurcentrum Berchem, de Tax Shelter maatregel van de Belgische federale overheid & Gallop Tax shelter | Foto: Pat Verbruggen


De familiedagen zijn een samenwerking tussen ccBe en district Berchem.

Info

Waar ccBe - Kleine zaal
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
Wanneer
Prijs
Basistarief: € 6,00; kassa: € 8,00; Kansentarief: € 2,00
€ 6,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie cultuurcentrum Berchem
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt. Meer info
Trefwoorden a-kaart, ccbe, ccberchem, cultuurcentrum berchem, familiedag, kids, 4+, thetar, muziektheater toneel, de kolonie, muziekmekaniek, driekoningenstraat, één taalicoon