U bent hier:

FAMILIEDAG: Esmé Bos en Bart Voet - Concert Magiq - Voor iedereen vanaf 2,5 jaar

2 jaar

Een wonderlijke muzikale reis voor kinderen vanaf 2,5 jaar.

Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet laten zich inspireren door derwisjen, sjamanen en hun repetitieve rituelen, door ritmes, ademhalingen en door de stilte.

 

Liedjes - in bestaande en onbestaande talen - over bijzondere momenten in een kleinmensenleven: de eerste keer kijken naar een regenboog, de eerste keer op de bus, of de zolder van opa en oma, of de ogen van de poes die in het donker licht geven of het zien van de volle maan en de sterren.

 

Bos & Voet gaan in ‘concert magiq’ op zoek naar het meeslepende van muziek, iets wat peuters zeer intuïtief kunnen beleven, soms heel hartstochtelijk en magisch.


Niets evenaart het plezier om de stem van Esmé Bos te horen, behalve haar de liedjes ook zelf zién zingen. Ogen dicht, een glimlach uit de duizend wanneer ze ergens in haar geest de toon ziet die ze zal zingen. (Peter Vantyghem over de cd ‘Esmé Bos’ – De Standaard).

 

Esmé Bos is wereldtop van bij ons. Een stem uit de duizend. Je vraagt je af of het wel werelds is wat je hoort. Terwijl we natregenen en de lucht uitblinkt in grijstinten, voegt zij er met klare lijn kleur aan toe. (Annemie Tweepenninckx – De Standaard)

Info

Waar C-mine cultuurcentrum
C-mine cultuurcentrum, C-mine 10
3600 Genk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Leeftijd 2+
Prijs
Basistarief: 10.00 €;-26: 5.00 €;Abonnement: 7.00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie C-mine cultuurcentrum
Contact tickets@genk.be
Trefwoorden familie, Esmé Bos, Bart Voet, Concert Magiq, 3600MAG, early arts
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over FAMILIEDAG: Esmé Bos en Bart Voet - Concert Magiq - Voor iedereen vanaf 2,5 jaar op UiTmetVlieg.be