U bent hier:

Familiebivak 2019

De jeugddienst van Deinze organiseert bij de start van de zomervakantie voor de derde maal de ‘Familiebivak’ in samenwerking met Speelplein Doekeewa. Deze kampeeractiviteit voor het hele gezin gaat door van vrijdagavond 28 juni tot zaterdagmorgen 29 juni in het Kaandelpark te Deinze.
Via deze ‘Familiebivak’ biedt de stad Deinze haar inwoners de mogelijkheid om met het hele gezin naar het Kaandelpark te trekken en daar in tenten te overnachten midden in de natuur. Op die manier kunnen families in hun eigen stad kennismaken met het avontuurlijke van kamperen en de frisse buitenwereld. Speelplein Doekeewa staat tijdens het familiebivak garant voor leuke randanimatie voor jong en oud.

Wat houdt dit kampeerweekend in?

Vrijdagavond zijn gezinnen vanaf 17 uur welkom in het Kaandelpark en kan er gestart worden met het opzetten van de tenten terwijl Speelplein Doekeewa randanimatie voorziet voor alle kinderen. Het is de bedoeling dat elk gezin een eigen tent, eigen slaapzakken en matjes meebrengt.

Rond 18.30 uur verwent de jeugddienst alle kampeerders met een heerlijke warme maaltijd. Vanaf 20 uur wordt de avond afgesloten in een gezellige sfeer met vuurkorven, gitaren en meezingers voor jong en oud. De bar en het terras van JC Brieljant blijven tot 22 uur open voor alle kampeerders.

Zaterdagochtend worden de kampeerders gewekt met vrolijke muziek en ochtendgymnastiek. Daarna is er een ontbijt voorzien met koffiekoeken, pistolets, warme chocomelk en koffie. Na het ontbijt is er nog tijd om gezellig een babbeltje met elkaar te slaan om dan af te sluiten en de tenten opnieuw af te breken.

De deelnameprijs voor dit weekend bedraagt € 8 per persoon. In de prijs zijn alle randanimatie, het avondeten op vrijdag en het ontbijt op zaterdag inbegrepen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Kaandelpark
Mouterijdreef
9800 Deinze

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 8,00 €
€ 8,0
Reservaties
Organisatie jeugddienst Deinze
Links