U bent hier:

Familie

+1 punt

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Acteurs Ann Miller en Filip Peeters staan met hun twee tienerdochters, Leonce en Louisa, op het podium. Samen reconstrueren ze een familiedrama.

Wegens werken aan de Bondgenotenlaan, check je best vooraf je route naar de 30CC/Schouwburg!

In 2007 hing een heel gezin zich in Calais op: de ouders en hun twee kinderen. Er is nooit een motief gevonden. De afscheidsbrief stelde enkel: "We zijn te ver gegaan, sorry." Welke redenen, welke trauma's liggen ten grondslag aan zo'n zelfmoord? 

Dit familiedrama wordt opgevoerd door een echte familie: acteurs An Miller en Filip Peeters treden niet alleen samen op als koppel, maar voor het eerst in hun carrière staan ze op het podium met hun twee tienerdochters Leonce en Louisa (dertien en veertien jaar oud). Samen reconstrueren ze de laatste momenten van deze mysterieuze zaak. Daarbij volgen ze het traject van hun eigen familiegeschiedenis en stellen ze deze, vanaf de eerste date tot aan de donkerste momenten, in vraag.

Na het internationale succes van 'Five Easy Pieces', een theatervoorstelling waarin kinderen het leven en de misdaden van Marc Dutroux reconstrueerden, en 'La Reprise', een voorstelling over de moord op homo en moslim Ihsane Jarfi in Luik, maakt Milo Rau nu het derde deel van de 'Trilogy of Crimes'.

  • met inleiding in de foyer om 19.15 uur door Cédri Walckiers (publiekswerking NT Gent)
  • De voorstelling is niet geschikt voor jongeren onder 16 jaar. Deze voorstelling bevat mogelijks aanstootgevende scènes. Heb je vragen over zelfdoding en wil je erover praten? Bel gratis de zelfmoordlijn 1813.
  • met Engelse boventiteling.

Info

Waar 30CC/Schouwburg
Bondgenotenlaan 21
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 23 februari 2020
Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Prijs

€ 20,0

Kansentarief voor UiTPAS Leuven: € 4,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie 30CC
Contact info@30cc.be
Links

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS