U bent hier:

Falun Dafa: Meditatielessen in Antwerpen

Sportactiviteit Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport

Wil je beginnen met meditatie? Goed plan! De meditatiemethode Falun Dafa brengt veel positieve invloeden in het leven en het is helemaal niet moeilijk.
Falun Dafa is een oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China openbaar gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Vandaag wordt het beoefend door miljoenen mensen in meer dan 70 landen.

Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: "cultivatie" verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door de nauwgezette studie van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; "praktijk" betekent het doen van oefeningen en meditatie om het lichaam te energetiseren.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of samen te doen met anderen kan je elke eerste en derde zondag van de maand, van 10u tot 11u30, terecht in het Koning Albertpark te Antwerpen.

Iedereen is hartelijk welkom om mee te doen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Koning Albertpark
Prins albertlei 1
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Prijs gratis
Organisatie vzw Falun Dafa
Contact filip_d@fldf.be
0486/973.506
Links
Trefwoorden meditatie, oefeningen, qigong, gratis