U bent hier:

Factorij Festival

De opening van het nieuwe seizoen vieren we graag met ons publiek tijdens het Factorij Festival. We bieden een gevarieerd en boeiend programma aan met zowel gratis als betalende voorstellingen en activiteiten, verspreid over drie dagen. Het openingsweekend op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 oktober brengt een wervelende mix van toffe voorstellingen en zotte activiteiten voor jong en oud.
VR 2 OKTOBER: Fotograaf Frederik Buyckx opent het festival met de expo Horse Head en daarna is er het (uitverkochte) theaterconcert De Woordenaar met Bruno Vanden Broecke.
ZA 3 OKTOBER: Zaterdagavond kan je op het grote scherm komen kijken naar het oorlogsdrama en Oscar-winnaar 1917.
ZO 4 OKTOBER: Ish Ait Hamou kan niet alleen dansen, maar ook schrijven. Hij komt zondag vertellen over zijn nieuwste boek Het moois dat we delen. Of kom met je kinderen naar de muzikale familievoorstelling Thelonious (+6J) van Zonzo Compagnie. Ook nog op zondag: circus, acrobatie, straattheater, muziek, workshops, een voorstelling met robots en heel wat randanimatie! Doorlopend kan je de expo Horse Head bezichtigen en er zijn ook foodtrucks.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10
1930 Zaventem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 2 oktober 2020 tot 4 oktober 2020
Prijs gratis
Reservaties
Organisatie CC De Factorij
Trefwoorden festival, Bevestigd2020