U bent hier:

fABULEUS & Kloppend Hert / Haider Al Timimi - Zero for Conduct - theater

"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid."
In 'Zero for Conduct' confronteert theatermaker Haider Al Timimi een groep jongeren met vragen over hun wereldbeeld. Durven ze nog dromen in een wereld die aan een duizelingwekkende snelheid verandert? Welke hoop en angsten koesteren ze? In een woest spektakel vol tekst, dans, video en beeld breken deze jongeren uit hun keurslijf. Ze trekken van leer tegen een schoolsysteem dat vastgeroest is en angst inprent. Ze eisen het recht om hun passie te volgen.

“Hun kwaadheid is gemeend, hun energie opzwepend… een multidisciplinair spektakel dat op zijn best is als fel maar fantasievol pamflet." (*** De Standaard)

De voorstelling is een aanrader voor jongeren vanaf 15 jaar.

Regie: Haider Al Timimi. Assistentie regie: Astrid Ogiers. Van/met: Joanita Acheampong, Mohammed Basim, Cherine Chat, Marijke Claes, Maaike De Baerdemaeker, Marilou Dejans, Maria De Cort, Majd Hanon, Wouter Tran en Renee Vaerewijck. Dramaturgie: Bart Capelle. Bewegingsadvies: Georgina del Carmen Teunissen. Coproductie: Perpodium. Met de steun van Ufund, de stad Leuven, de stad Gent, de Vlaamse Gemeenschap en de Tax Shelter van de Belgische federale overheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurcentrum Lokeren
Kerkplein 5
9160 Lokeren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 25 september 2020
Prijs
Basistarief: 13,00 €; 65+: 12,00 €; Vriendenpas: 10,00 €; -26: 8,00 €
€ 13,0
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum Lokeren
Trefwoorden Bevestigd2020