U bent hier:

Extra Muros | Kathmandu Triënnale

+1 punt

Tentoonstelling Meerdere kunstvormen

In 2009 en 2012 organiseerde The Siddartha Arts Foundation (SAF) het Kathmandu International Art Festival met als thema’s respectievelijk ‘de status van vrouwen’ en ‘aarde | lichaam | geest’. Uit dit Festival ontstond de Kathmandu Triennale, waarmee SAF een nieuwe stap zet in de ondersteuning van actuele kunst in Kathmandu.
Extra Muros | Kathmandu Triënnale
24.03 tot 09.04.2017

In 2009 en 2012 organiseerde The Siddartha Arts Foundation (SAF) het Kathmandu International Art Festival met als thema’s respectievelijk ‘de status van vrouwen’ en ‘aarde | lichaam | geest’. Uit dit Festival ontstond de Kathmandu Triennale, waarmee SAF een nieuwe stap zet in de ondersteuning van actuele kunst in Kathmandu. Als curator voor de Triennale in 2017 stelde SAF Philippe Van Cauteren, artistiek directeur S.M.A.K., aan. De tentoonstelling My City, My Studio / My City, My Life, met de in België geboren Francis Alÿs als ‘patron artist’, toont werk van meer dan 50 kunstenaars uit ongeveer 25 landen. Naast een tentoonstelling is de Kathmandu Triennale ook een platform voor ontmoetingen, lezingen, workshops en masterclasses. Het evenement wil een hefboom zijn voor de culturele ontwikkeling van Kathmandu.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar S.M.A.K. - Stedelijk Museum voor Actuele Kunst
Jan Hoetplein 1
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 24 maart 2017 tot 9 april 2017
Prijs
Basisprijs: € 8; individueel bezoek: € 8; groepen vanaf 15 personen en Gentenaars, senioren 65+, houders van een lerarenkaart, houders van een Gentse UiTPAS): € 6; jongeren tot en met 25 jaar: € 2; Gratis: kinderen en jongeren tot en met 18 jaar, begeleiders van groepen en van personen met een beperking, Vrienden v/h S.M.A.K., houders van een ICOM-, VMV-, of perskaart. Gentenaars op zondag tussen 10u en 13u en tijdens de Gentse Feesten (op vertoon van identiteitskaart). Op Erfgoeddag.: € 0

€ 8,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,6

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie S.M.A.K. - Stedelijk Museum voor Actuele Kunst
Contact info@smak.be
+32 9 2407601
Links

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS