U bent hier:

expo WAKker Lennik

Tentoonstelling Meerdere kunstvormen

De Week van de Amateurkunsten is dé jaarlijkse kunstweek in Vlaanderen en Brussel. Met twee miljoen zijn ze, acteurs, fotografen, dichters, schilders, muzikanten, tekenaars, performers, schrijvers, zangers, filmmakers en dansers die uit passie en goesting kunst beoefenen in hun vrije tijd. Van donderdag 3 mei t.e.m. zondag 6 mei 2018 tonen we ook in Lennik de kracht van zelf kunst maken. Individuele Lennikse amateurkunstenaars, tijdelijke collectieven, het Fotografencollectief De Pajot en bewoners van Zonnestraal gingen naarstig aan het werk en tonen hun passie.
Op 3 mei start eveneens het project: ‘Ik zie u zitten’. Met dit project willen we aandacht schenken ieders geestelijke gezondheid. De organisaties die het project hebben opgestart, hebben elk een stoel gemaakt om hun werking voor te stellen. Een aantal Lennikse kunstenaars hebben dit voorbeeld gevolgd. Anderen hebben hun eigenzinnige kunstige creatie hierop afgestemd.

Maar de expo is veel meer! Het gaat ook over kunst in de publieke ruimte, naar buiten komen met je kunst, je kunst binnenste buiten halen. En er kan altijd buiten de lijntjes gekleurd worden!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar ontmoetingscentrum WCD "Den Bleek"
Stationsstraat 35
1750 Sint-Kwintens-Lennik (Lennik)

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 4 mei 2018 tot 6 mei 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Trefwoorden 'Week van de Amateurkunsten'