U bent hier:

Expo: Verlangen en Verschillen

Tentoonstelling Meerdere kunstvormen

Vrijdag 6 september 2019
Om 20u00
Tentoonstelling loopt tot 24 november 2019
Expo VERLANGEN & VERSCHILLEN

Ilse Penne
Schilderijen

Ilse Penne's schilderijen gaan over de intieme dialoog tussen mensen. Zij schildert in de reeks “verlangen en verschillen” over relaties tussen mensen die op één of andere manier met elkaar verbonden zijn maar toch los staan van elkaar. Mensen die zorgen voor elkaar én voor zichzelf.
Ze is als schilder gefascineerd door beelden die iets over menselijke relaties vertellen en toch niet alles helemaal onthullen. Vandaar de ingezoomde lens door kleurvlakken.
Elk schilderij vertelt een verhaal over de combinatie van reiken naar de ander én het goed op eigen benen staanVeerle De Ceulener
Textielcreaties

Veerle De Ceulener dompelt met haar uiteenlopende textielcreaties de bezoeker onder in een fictieve wereld.
Ze creëert een aparte sfeer door gebruik te maken van gedurfde materialen zoals oude oorlogskranten, nylon, leder, gerecycleerde stoffen die ze op een originele manier in haar kunstwerken verwerkt.
Al haar werken getuigen van een uitstekende materialenkennis en we vinden verschillende textieltechnieken zoals weven, verven en plooien in haar creaties terug.
Textielbewerking is voor Veerle een kunst op zich, meer zelfs : het verbindt de kunsten zoals duidelijk wordt in deze tentoonstelling.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Plazarama
Overwinningsstraat 133
2830 Willebroek

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 6 september 2019 tot 24 november 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Plazarama
Contact 03/860 70 00
Links