U bent hier:

Expo Horse Head - Frederik Buyckx

Tentoonstelling Fotografie

Isolement is een cruciale factor in zijn werk. De uitgestrekte leegte in majestueuze berglandschappen voorbij de laatste nederzetting is het gebied dat Buyckx aantrekt als persoon en dat hij als fotograaf verkent. Het resultaat zijn vaak monumentale landschappen waarin de bewoners lijken te verdwalen of zelfs vervagen.

De overweldigende schoonheid van deze locaties staat vaak in schril contrast met de kwetsbaarheid waaraan men hier blootgesteld wordt door barre omstandigheden en het onvoorspelbare karakter van moeder natuur. Dat intrigerende evenwicht is wat de fotograaf toont in zijn herkenbare visuele stijl.

Frederik Buyckx werd in 2013 bekroond met de World Press Photo Award en in 2017 uitgeroepen tot Photographer of the Year tijdens de prestigieuze Sony World Photography Awards.

www.frederikbuyckx.com

Info

Links
Waar CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10
1930 Zaventem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag - dinsdag van 10:00 tot 17:00
  • Woensdag van 10:00 tot 18:00
  • Donderdag - vrijdag van 10:00 tot 17:00
  • Zaterdag van 12:00 tot 18:00
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs gratis
Reservaties
Organisatie CC De Factorij
Trefwoorden expo, Bevestigd2020