U bent hier:

Expo Dino World

3 jaar

Een uitzonderlijk avontuur voor het hele gezin! Reis meer dan 65 miljoen jaar terug in de tijd en ontdek de wereld van de dinosaurussen.
Een reis door de tijd
Beleef een buitengewoon avontuur langs een parcours op een oppervlakte van meer dan 4000 vierkante meter... Reis meer dan 65 miljoen jaar terug in de tijd en ontdek een wereld waar de meest buitengewone wezens regeerden die onze planeet ooit gekend heeft: DINOSAURUSSEN.

Eindelijk terug een activiteit voor het hele gezin !
MB Presents (bekend van Walking With Dinosaurs, Harry Potter The Exhibition, Star Wars Identities,…) presenteert opnieuw een evenement voor gezinnen in Brussel. Een leuke, leerzame, fascinerende reis die elk kind in een avonturier verandert en die iedereen naar een unieke en wonderlijke wereld zal brengen! Expo Dino World is ontworpen om ‘Covid Safe’ te zijn, maar is vooral ook een moment van plezier voor het gezin.

Welkom in het Mesozoïcum
In een indrukwekkende natuurlijke omgeving kun je jezelf onderdompelen in een fascinerend universum: dat van het Mesozoïcum, een periode waarin de grootste dinosauriërs leefden ... Laat je verrassen door de grootte en het gebrul van de triceratops, de brachiosaurus of de beroemde tyrannosaurus. Sta versteld van de fantastische afmetingen van de Pteranodon en vergelijk je eigen voetafdrukken met die van een jonge Diplodocus.

Veiligheid voor alles
Wees gerust, de dinosauriërs zijn onschadelijk... Om de veiligheid en gezondheid van iedereen in de huidige context te garanderen, hebben we voor tijdens de safari verschillende regels opgesteld. MB Presents en Brussels Expo zetten de gezondheid van hun bezoekers op de eerste plaats, onder meer met een beperkt aantal mensen per vierkante meter, flow control en zelfs markeringen op de grond.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Brussels Expo
Belgiëplein - Heizel
1020 Laken

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 13,90 €; Kinderen van 2 tot 11 jaar: 9,90 €; Familietickets: 44,00 €
€ 13,9
Reservaties
Organisatie MB Presents
Trefwoorden Expo, dino, ook voor kinderen, Dinos
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Expo Dino World op UiTmetVlieg.be