U bent hier:

EXIT (Seizoensopener)

Concert Amusementsmuziek 1.8.0.0.0

Na ruim 20 jaar zet Vlaanderens bekendste a-capellagroep er een punt achter. Wat het precies zal worden, blijft nog een verrassing. Onze intieme seizoensopener is inmiddels een traditie. De speciale verlichting en lekkere hapjes maken er telkens weer een bijzondere belevenis van.
Volgens sommigen zat het er al een tijdje aan te komen, voor anderen is het een complete verrassing. In ieder geval hadden de jongens er geen volksraadpleging voor nodig: 2019 wordt het jaar van de ‘Voice Male Exit’. Na ruim 20 jaar zet Vlaanderens bekendste a-capellagroep er een punt achter. Wat het precies zal worden, blijft nog een verrassing. Maar dit kun je verwachten: een combinatie van verhalen van vroeger, een reis door de tijd, liedjes van toen en nu, een lach en een traan, een kippenvelmoment, iemand die zijn tekst vergeet, een schuine mop … en wat ongemakkelijk geschuifel als het doek uiteindelijk valt. Onze intieme seizoensopener is inmiddels een traditie. De speciale verlichting en lekkere hapjes maken er telkens weer een bijzondere belevenis van.

www.voice-male.com

Info

Waar GC de Boesdaalhoeve - Grote Schuur
Toekomstlaan 32B
1640 Sint-Genesius-Rode/Rhode-Saint-Gense

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 15 september 2018
Leeftijd 15+
Prijs
maxi extra ticket met code: 15.00 €; Midi extra ticket met code: 17.00 €; Mini extra ticket met code: 19.00 €; Jongeren -21 : 10.00 €; Basistarief: 20.00 €
€ 15,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie de boesdaalhoeve
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je nog niet zo goed Nederlands durft praten. Meer info
Trefwoorden Uitinmijnregio, twee taaliconen