U bent hier:

Exces-o-Droom

Theatervoorstelling Mime en bewegingstheater

Doorloopstraattheaterspektakel waarin het volk betrokken wordt in een levend gezelschapsspel. Je leert de geschiedenis van 40 jaar Teater Exces kennen aan de hand van de populairste producties van de laatste jaren. Aanpalend is er ook nog een tentoonstelling van de rijke geschiedenis. Verbazing, verwondering en momenten van luidruchtige stilte zijn nooit veraf! Aanrader tijdens de Gentse Feesten!!
In 2012 bestaat Teater Exces 40 jaar. Dit willen we in de kijker zetten door een speels overzicht te geven van enkele lopende producties, aangevuld met twee nieuwe producties.
Er wordt een tuin aangelegd waarin het publiek een levend gezelschapsspel meemaakt. Verschillende producties worden gekaderd in een soort doorloopspektakel. Een “binnentuin” waar men vrij kan rond kuieren en voortdurend in contact komt met personages uit de Exces-producties, zoals Hybrides, Eminences Grises, Fishpeople, bewoners van de Ark van Gent … Meer informatie over deze producties vindt u op de website van Exces.
Tijdens je wandeling kan je heel wat opsteken over de verschillende producties door te luisteren naar ‘den ouwen en de jonge’ uit “Vieillir” of naar “de slimme en de domme” uit “IQ-Fatale” (2 nieuwe creaties).
Door kijken en luisteren zal je voldoende gewapend zijn om “jouw examen” af te leggen als “kenner van Teater Exces”. Je gaat naar huis met een nieuw diploma op zak en misschien heb je zelfs prijzen gewonnen als “de beste leerling”, als “vlijtigste leerling”, als “opmerkzaamste”, “braafste”, “liefste” …
Er wordt dagelijks twee maal twee en een half uur continue gespeeld. Aansluitend kan je kijken naar de fototentoonstelling over 40 jaar Exces.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Speelplaats SKI
Ottogracht 4
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 14 juli 2012 tot 23 juli 2012
Prijs
kinderen<12j: 4€ 60+: 7€ VVK: 7€
€ 8,0
Contact teater@exces.be
09 329 86 00
Links
Trefwoorden theater, festival, Gentse Feesten, straattheater, droom