U bent hier:

EVERYTHING IS ELSEWHERE - vernissage expo Nick Proot

Tentoonstelling Installatiekunst

Van 8 oktober tot 14 december 2018 organiseert de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg een solotentoonstelling van Nick Proot. De tentoonstelling is toegankelijk van maandag to vrijdag van 8u tot 18u en in het weekend op aanvraag.
Nick Proot werd geboren op 1 augustus 1976 In Oostende. Hij studeerde grafische vormgeving en fotografie. Met z’n afstudeerproject Super-human werd hij in 2012 laureaat van de Belfius-art prize. Sindsdien stelt Nick tentoon in binnen- en buitenland en evolueerde z’n werk van fotografie naar installatiekunst. Voor de expo in de FOD toont hij enkele werken onder de noemer ‘Everything is Elsewhere’. De rode draad doorheen deze installaties laat zich vertalen als “het onderweg zijn, het halt houden en weer verder gaan, een plaats zoeken in de wereld”. Het is een ongoing parcours dat tot stand komt door dagdagelijkse zaken een twist en nieuwe invulling te geven.
U bent van harte welkom op de vernissage, vrijdag 5 oktober van 18u tot en met 21u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg
Ernest Blerotstraat 1
1070 Anderlecht (Brussel)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 8 oktober 2018 tot 24 december 2019
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.