U bent hier:

Evaluatieconcert + Jeugdorkestenfestival

VLAMO Oost-Vlaanderen organiseert op zondag 13 oktober 2019 haar evaluatieconcerten in De Pit, Platteput 14, 9255 Buggenhout. Deze concerten zijn een ideale voorbereiding van een concert of een wedstrijd. Nieuw dit jaar: parallel met dit
Evaluatieconcert organiseren we ook een Jeugdorkestenfestival. Hieraan mogen groepen deelnemen waarvan 85% van de leden jonger is dan 26 jaar. Zij worden volgens hetzelfde reglement beoordeeld als de andere orkesten.
Elk orkest krijgt een schriftelijke en gemotiveerde evaluatie met tips en verbeterpunten van een professioneel evaluatieteam. Er worden dus geen scores toegekend. Daarnaast krijgt de deelnemende vereniging ook een getuigschrift voor de categorie waarin ze zich opgaven. Dat kan zijn dat ze bevestigd worden in deze categorie door de jury (grote onderscheiding of onderscheiding) of dat ze op een lager niveau ingeschat worden (voldoende).

Iedere vereniging geeft zich op in een bepaalde categorie en speelt twee werken uit deze categorie, te halen uit de lijst van VLAMO. Er is geen plichtwerk, maar er mag wel nog een extra inspeelwerk gespeeld worden. Je brengt zelf je instrumenten, slagwerk en dergelijke mee. Er worden pupiters voorzien. Ook breng je de directiescore van de werken die je speelt in drievoud mee. Je ontvangt – na het invullen – van een kostenformulier €10 per spelende muzikant met een minimum van €400 en een maximum van €750.

Inschrijven verplicht via https://vlamo-ovl.be/nl/activiteiten-vlamo-oost-vlaanderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC De Pit
Platteput 16
9255 Buggenhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 13 oktober 2019
Organisatie Vlamo Oost-Vlaanderen vzw
Links
Trefwoorden VLAMO, harmonie, fanfare, evaluatieconcerten, evaluatie, jeugdorkest