U bent hier:

Eva Daeleman - Ongehoord! Omdat het kan

Lezing of congres Literatuur

Eva Daeleman had een succesvolle carrière op radio en televisie, maar ze belandde in een burn-out. Het werd een omslagpunt om de zaken – haar leven – anders aan te pakken. Dat ging niet vanzelf, maar vele blauwe plekken, huilbuien en littekens later is er een andere Eva.
‘Omdat het kan’, zo luidt de titel van Eva’s derde boek (2018). Het is een praktische gids voor het leven. Een meeslepende getuigenis over willen en niet moeten, over grenzen opzoeken en grenzen respecteren. Over een leven waarin je zelf je weg uitstippelt en zelf een eigen leven creëert, en niemand achternaloopt. Een tocht waarin je je eigen verwachtingen volgt, en niet die van de anderen. Een wegwijzer naar veerkracht en levenslust. Een handleiding naar de ontdekking van een ander leven. Gewoon, omdat het kan.


Op haar negentiende begon Eva Daeleman voor MNM te werken, twee jaar later schoot haar televisiecarrière uit de startblokken. Ze had een volle bankrekening en een tof lief – alles om gelukkig te zijn dus. Maar zo eenvoudig bleek het niet te gaan.


Ze belandde in een burn-out, haar leven zag er zwarter dan zwart uit. Het werd een omslagpunt om de zaken – haar leven – anders aan te pakken. Dat ging niet vanzelf, maar vele blauwe plekken, huilbuien en littekens later is er een andere Eva. Ze is nu actief als yoga-lerares, bewustzijnscoach, reiki-master, ondernemer.


In haar lezing deelt ze haar inzichten over en visie op veerkracht, op bewuster leven, op kwetsbaarheid en … op hoe je elke dag wat levenswijzer kan worden.

Info

Waar Bibliotheek Park
Van Heybeeckstraat 28A
2170 Merksem
Wanneer
Prijs
Basistarief: € 12,00; VVK: € 10,00; Kansentarief: € 2,00
€ 12,0
Reservaties Inschrijven
Organisatie cultuurcentrum Merksem
Links
Trefwoorden a-kaart

De museumpas, iets voor jou?

Met een museumpas bezoek je meer dan 150 Belgische musea zo vaak je wil.

Koop een museumpas